tiistai 19. kesäkuuta 2012

Rakkautta ja risusavottaa

Lammen laulu

Olen onnellisimmillani mieheni kanssa kun yhdessä touhuamme pihatöitä. Niimpä olin eilen lähellä taivasta kun yhdessä perkasimme entisten ihmisten tekemää lampea esiin tilan  takaosassa.

Mieheni oli ottanut "aseikseen" moottorisahan ja päältäistuttavan ruohonleikkurin, minulla taas oli matkassa jaffaa, oksasakset ja vanha aivan rakastettava ruohonleikkuri. Vanha, kiviäkin nähnyt ruohonleikkuri on maailman paras maanrakentaja kun sillä saa huoletta tehdä uutta nurmialuetta ryteikköön eikä se pienistä valita.



Haaveena on saada lampi uimakuntoon ja ehkä jonain päivänä vetää siinä oma uintitreeni ja mennä takaisin savusaunaan. Siihen on vielä matkaa, mutta ilahtuneena eilen huomasimme että entiset ihmiset olivat valmiiksi meille tehneet hyvinkin tasaisen nurmikkoalueen eikä maata tarvitsekkaan paljoakaan tasoitella, riittää kun saamme pajut, lepät ja niiden juurakot pois auringon valon edestä. Siinä tosin onkin kylliksi rakkauspuuhaa meille molemmille.



Pentin lampi



Vaikka talo on suurta remonttia vailla ja pihakin pitäisi uudistaa, niin tämä paikka antaa voimaa mennä eteenpäin tässä valinnassa muuttaa maalle. Eilen kävi lokkikin katselemassa lampea kuin huomaten sen ekan kerran, se antoi voimaa jatkaa touhua, vaikka tulehduksesta toipuvaa selkää jo särkikin.

Täällä on pakosti ihmisen ja eläimenkin hyvä olla
 

Maia ihmettelemässä lammen kimallusta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen mielissäni kommentistasi.
Kiitos ja tulethan taas takaisinkin ;)