tiistai 17. heinäkuuta 2012

Ammattilaiset kehään
Tekeminen lähtee sujumaan eteenpäin ihan omalla painollaan, ammattilaisia on jo aikajoukko valjastettu auttamaan talon eriremonttivaiheissa.
Putkimies on käynyt täällä pariinkin kertaan helpottamassa meidän tämänhetkisiä olosuhteitamme ja vielä odotetaan että josko tänään saataisiin vettä tulemaan wc;n käsihanastakin.Eilen mies otti mittoja talosta arkkitehdin antamien ohjeiden  mukaan. Talo kun on niin vanha, ettei mitään piirustuksia ole tai ne on heitetty tupakka-askin mukana tuleen.Alakerran mittoja
Rakennusluvat yläkertaan laajentamiseen ja pihan hirsiseen "saunamaailmaan" haetaan samalla kertaa. Voi olla että alakerran remontti lattioiden avaamisineen pakottaa meidät evakkoon niin voisi olla järkevää rakentaa saunatilat yläkerran lisäksi että pystyisimme olemaan edelleen tiluksilla, vaikka alakerta olisikin revitty auki.

2 kommenttia:

  1. Heippa! Sinulla on ihan mahdottoman ihana blogi! Toivon tänne paljon vierailijoita ja lukijoita! Blogisi on ollutkin jo jonkun aikaa Romulyylin toisella blogilistalla. Aina kun tulee uusi postaus, se näkyy blogini sivupalkissa, ja myöhemmin blogilistan alakulmasta avatessa "näytä kaikki". Mukavaa päivänjatkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kannustuksestasi! Tämä harrastus vie mennessään ja vapaat aamut alkavat nykyään aika bloggailulla, ihana syy nousta sängystä ennenkuin perhe pistää päivän vauhtiin :)

    VastaaPoista

Olen mielissäni kommentistasi.
Kiitos ja tulethan taas takaisinkin ;)