sunnuntai 1. toukokuuta 2011

PöhPöh-päivä

Tänään ei ole tehty mitään, ei siis yhtään mitään. Noh, vähän tosin leivoin rieskaa lapsille ja polttelin tulia uuneissa ja onhan lampaita toki käyty syöttämässä ja tervehtimässä.


Masters maaliskuu 2011

Mutta oon mä tänään unelmoinut, haaveillut siitä jos elämä olisikin kokonaan maalla. Kiirettä meillä ei maaseudulle ole, lapsillekin muutos olisi kuitenkin iso vaikka tuntuvat he täällä olostaan nauttivan suunnattomasti. Uusia ystäviä ja tarinoita heidän kauttaan on syntynyt jo useita. Eikä siinä kauan ehtinyt rieska jäähtyä kun viisi lasta voiveitsi tanassa odotteli leivän leikkaamista. Ihanan maalaista ja yksinkertaista ja samalla siinä hetkessä on kaikki. Kaikki on hyvin.
Olis mun pitänyt tänään mennä uintiharkkoihinkin, mutta sata pikkusyytä saa taas lintsaamaan. Jos oikeasti aion syksyllä taas uida kilpaa ja haastaa itseni niin kesällä saan kauhoa oikein urakalla.


Vapaauintia
 

Toisaalta en tiedä kaipaanko sitä jännittämistä, mutta toisaalta haluaisin oppia ylittämään sekin tai edes sietämään sitä ja jollain tavalla tykkäämäänkin.
Uinti ja kaikki siihen liittyvä, ihmiset ja  seuratoiminta on kivaa ja omaa perhettä yhdistävää.

Eevi keskittyy tulevaan suoritukseen, jännitystä??!?
 Onneksi Eevi on meistä se parempi uimari ja kisaaja, joten päätämpä sitten mitä tahansa, kilpauinti on silti osa elämääni
Uinti sujui hyvin, -taas kerran

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen mielissäni kommentistasi.
Kiitos ja tulethan taas takaisinkin ;)