sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Wappu vietetty

.. ja aika kosteasti, pitkästä aikaa.. Nyt olo ei ole paha ja eilen oli kivaa, mut silti sitä on jotenkin niin kiire omaan elämään ja juttuihin ettei tälläisille krapulapäiville olisi vain aikaa. Ja kaksi seuraavaa viikonloppua menee kai samoissa merkeissä, kun niin on ehtinyt luvata ja onhan ystävienkin kanssa oleminen tärkeää.

Tässä lueskelin fb-päivityksiä ja huomasin miten 10v. Eevi oli kirjoittanut :"öitä kaikille mä vietänki yöni Sonja Hedinnillä♥<33♥ mut huomenna jatketaa taas sit "maalais elämää" uusien kavereittenkaa ♥♥<33♥♥ (ikävä Ottoo ja Hillaa) i love you Otto,Hilla,Milja,Lyyli & iso-poika Erkki <♥♥"

Aika usein sitä miettii että tekeekö lapsia kohtaan oikein kun antaa aikaansa myös näille eläimille, koskaan lapset asiasta eivät suoraan ole valittaneet, mutta on joskus on ollut aikataulupaineita, joissa lapsia hermostuttaa kun navetta vie aikaa.
Mutta kun tuollaisen päivityksen näkee niin tulee tunne, että hyviä asioita lapset ovat lampailta ja meiltä mallina saaneet. Ei tämä toisesta huolehtiminen ja välittäminen voi ihan metsässä olla.Erkki ja Riina, ikuiset ystävät

Supsuttelua Eevin kanssa kesällä 2010
Oton kanssa olemme vain suurten kysymysten ääreellä, täytyy selvittää miten sen saisi pidettyä elossa vielä syksyn jälkeenkin. Voi olla ettei meillä itsellä ole mahdollisuuksia sitä pitää, koska tälläisille alottelijoille yhden pässinkin pitäminen on haaste, saatikka sitten kahden.

Erkki ja Otto

 Erkin kanssa on tehty varmaan kaikki mahdolliset virheet ymmärtämömyttämme. Muistan miten kivaa  sitä oli opettaa puskemaan kun se oli polvenkorkuinen, sitä joutui oikein opastamaan asiassa ja nyt taiteilemme  itseopettamiemme taitojen kanssa.
Toisaalta olemme viime aikoina taas oppineet toimimaan myös niin että olemme saaneet Erkiltä kitkettyä pois paljon huonoja tapoja. Pantakaulassa, rauhalliset tilanteet ja etikkavesiseoksella täytetty kukkasuihkepullo rauhoittavat kummasti.

Erkki täytti tänä keväänä 3v. en tiedä onko pahin uhmaäikä ohi vai  onko totta että pässit muuttuvat vihaisiksi vanhetessaan. Tämä kevät on mennyt kyllä tyylikkäästi, kommelluksitta ja Erkistä on kehittynyt hieno laumanjohtaja.Tyttöhajut laittavar ylähuulen pystyyn


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen mielissäni kommentistasi.
Kiitos ja tulethan taas takaisinkin ;)