torstai 2. elokuuta 2012

Perhosen kevyttä tätä päivääEilinen päivä oli tunnemyrskyä ihmisten kesken. Ensin tuli sanomista kun ei puhuta suoraan ja asiat saavat vääriä suuntia.

 Illalla haettiin kotiin ihkauusi ipad eikä sen asentaminen tapahtunutkaan hetkessä eikä etenkään helposti, joten yhdellä jos toisellakin oli pinna kireällä.

Ikuisuusprojktiksi muuttunutta navettaa maalatessani mietin, miten paljon helpompaa ja selkeämpää elämä eläinten kanssa on. Asiat ovat juuri kuin sillä hetkellä ovat eikä niihin tarvitse koskaan palata jälkikäteen. Ja kaikki mitä eläin tekee, se tekee sen siinä hetkessä ja - vilpittömästi.


Taas yksi iso plussa miksi haluan asua maalla ja eläinten kanssa. On tässä elämässä jotain helpompaa ja vilpittömämpää.

"Päivänkakkarat pihalla kukki,
päivänkakkarat tienkin tukki!
Ja siellä kukkien joukossa
on perhosen lapsia piilossa! "

-Tuntematon-2 kommenttia:

 1. Oli ihan pakko tulla katsomaan, millainen blogi täältä löytyy! Tuo muoto lammaksien upposi nimittäin niin täysillä, sillä omat lapseni ovat käyttäneet juuri tuota taivutusta lampaista :):)
  Jatkanpa lueskeluja...
  Haleja SisustEllenistä♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos että kävit <3
  Olen aikanaan käynyt " Yhdessä yössä googlettamalla lammaksien hoitajaksi" kurssin, ja silloin kun lampaat meille tuli niitä alettiin heti kutsumaan kaikella rakkaudella meidän omiksi lammaksiksi, niin että ne ovat jotain ihan muuta kuin tavis lampaat :)

  VastaaPoista

Olen mielissäni kommentistasi.
Kiitos ja tulethan taas takaisinkin ;)