perjantai 29. kesäkuuta 2012

paperisäkkejä odotellessa

Lapsilla on alkanut leirit ja kavereiden luona mökkeilyt, joten kamera kiertää suomea eikä oman tiluksen kuvia paljon ehdi napsia, siispä postailemme pelkillä mielikuvilla.

Eteisestä on tehty luukku vintille ja siihen on laitettu jo tikaspuutkin, joten talo on mukamas suurentunut puolella.
 Lapset tosiaan on viikonlopun omilla menoillaan, joten voisi olla hyvää aikaa alkaa tyhjentämään yläkerran sahanpuruja pois paperipusseihin. Mutta ne pussitpa saadaan vasta maantaina joten tässä on viikonloppu vailla mitään tekemistä,,, vai?
 Vähän pussitusta ja kohta onkin puulattia odottamassa valkoista pintää päällensä,, vai??

Tuntuu että kaikki nurkat on täynnä tekemättömiä hommia, vaatteet eivätkä astiat mahdu kaappeihin, joten ne liikkuvat kasoina pitkin tölliä. Siedän kaaosta mielestäni hyvin, mutta tuleva talvi kaikkine varusteineen pelottaa tässä ahtaudessa.

Kesän sää on ollut oikullinen ja kolea, mikä taas on sopinut minulle oikein hyvin koska rakastan aurinkoa ja sen edessä houkuttelevuuden on vaikea tehdä mitään hödyllistä. Nyt on saanut rauhassa puuhastella kun aurinkokelit eivät ole huudelleet lojumaan hiekkarannoille tai maauimalaan.

Maalle muutto on ollut meidän unelmien täyttymys, välillä on vaikeaa seurata tv:tä kun vaihtoehtona on ikkunasta katsella meripäiviltä kuuluisaa ja eläkkeelle jäännyttä Päärnilän Leisku-hevosta ystävineen.
Ja miten onkaan ihanaa tallustella yöpuvussa omalla pihalla ja käydä lammaskavereita moikkaamassa tai katsomassa miten monella munalla kanat ovat tänään meitä halunneet ilahduttaa

Mutta olishan se elämä vielä parempaa jos olis ne paperipussit <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen mielissäni kommentistasi.
Kiitos ja tulethan taas takaisinkin ;)