perjantai 24. kesäkuuta 2011

Rollomuistoja

Tätä on aivan ihana kirjoittaa ja ajatella monista asioista ja tapahtumista että miten sen tänne kirjoittaisi. Mutta kun elämä on niin hektistä niin ei sitä aikaa tähän istumiselle niin vaan löydykkään.

Lupasin Eeville että tallennan tänne muistojamme Oulun Rollokisoista. Mutta parhaat muistot taitavat olla Eevin omassa pienessä mielessä. Enkä tiedä mistä kertoisin, kertoisinko siitä kuinka minua itketti katsellessani Eevin jännittyneitä, lähes harmaaksi kivettyneitä kasvoja ennen ensimmäistä starttia.
 Vai kertoisinko miten jännitys lopulta laukesi syliin tulleisiin oksennuksiin. Kertoisinko niistä kolmessa uinnissa yhteensä 6s. parannetuista ajoista ja siitä miten iloiselta Eevi aina näytti noustessaan altaasta. 
Sen haluaisin kertoa että Eevin 100m vapaauinti aika on ikästensä tyttöjen Suomen 28 paras aika ja että Eevi ansaitsi sijoituksensa parantamalla tiukassa paikassa aikaansa 4.1s. Selkäuinnin veto


Senkin haluaisin kertoa, miten äärettömän ylpeitä  olemme Eevin ennenkaikkea rohkeudesta mennä keräilypenkille ihan yksin istumaan, asetella lähes kymmeniä kertoja laseja silmiä vasten ja kävellä kohti haastetta, starttipallia ja tehdä hieno uintisuoritus kerta toisensa jälkeen. Olen mykistynyt siitä miten Eevi kasaa itsensä jännityksestä niin hienoihin suorituksiin.

Eevi odottaa keräilyssä starttiaan ja seurakaveri venyttelee samaanaikaan lasintakana..

Ja senkin haluaisin vielä kertoa että vaikka uinti on vahvasti yksilölaji niin meillä on ollut onni päästä pieneen mutta joukkuehengeltään suureen seuraan.

Oulun reissunkin teimme yhdessä toisen perheen kanssa ja niitä yhdessä koettuja hetkiä niin altaan reunalla kuin hotellissa tai shoppaillessa tulleita muistoja on hauska yhdessä nauraa vielä monta monta kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen mielissäni kommentistasi.
Kiitos ja tulethan taas takaisinkin ;)