lauantai 30. huhtikuuta 2011

Vappua...

Se olisi vappuaatto ja aika siirtyä collegehousuista farkkuihin, läpsykkäistä korkkareihin ainakin yhdeksi illaksi ja yöksi.
Karitsojen kanssa on mennyt yksi elämä, maailma on taas piirun verran enemmän vinksallaan.

Sitä miettii lähes päivittäin että miks me menimme lampaista niin sekaisin. Kai se suurin syy oli tarve pelastaa eloon jokin niin hieno persoona kuin Erkki on. Sen jälkeen asia onkin vain johtanut toiseen, tunteet elämän edetessä ovat vain syventyneet. Mitä enemmän lampaan luonnetta oppii tuntemaan sitä syvemmällä tässä yhteisessä elämässä on.
Aina hymyilevä Lyyli
Harrastahan ihmiset kaikenlaista ja nykyään me tarvitsemme keinoja irroittautua vauhdikkaasta ja vaativasta arjesta. Kellä ne keinot sitten ovatkaan minkälaisia, meille ne on näköjään lampaat ja pois kaupungista-meininki.

Kirjoittelen paljon lampaista facebookissa, joskus tosin mietin että kuinkahan monia se ärsyttää..
                         Jutella nyt "ruokalihasta" usein hassujakin asioita.. Laittaa sanoja eläimen mieleen ja katseeseen.
Mutta tiedän että ystävissäni on monia joita oikeasti kiinnostaa jo vähän legendaarisen Erkin toilailut ja nyt etenkin näiden pikkuisten tarina.

Siksikin haluaisin osata enemmän tätä bloggaamista ja siirtää lammashöppänyyteni tänne, koska täältä minut taitaa löytää yhä useammin, sekä lampolasivustolta.. tämä selityksenä, jos joku tätä lukee ja ihmettelee ulkoasun heittelehtimistä, -minä opettelen.

 Ne toiset, tavallisemmat puolet minusta löytyy edelleen fb:stä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen mielissäni kommentistasi.
Kiitos ja tulethan taas takaisinkin ;)