keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Matkakuumetta.


Iltavuoroon menoa tässä odottelen, Eevi 9v. potee sohvalla kurkkukipua.

Itse poden pahanlaatuista matkakuumetta. Varasinkin jo (varausmaksu maksamatta) Egyptin Hurgadan matkan ensi maaliskuun lopulle. Haluaisin niin mennä kesää vastaan.

Toisaalta olen kai näköjään arka, pelottaa uuden maan vatsatauti yms. riskit. Tosin hotelli, jota olen ajatellut on ilmeisimminkin täynnä pohjoismaalaisia ja käsihygienian hoitaminenhan minulla pitäisi olla hallusssa.

Kanariansaaret ei tällä hetkellä kiinnosta, mies ei halua lähteä 2 viikon matkalle ja jossain menee se raja paljon tällä hetkellä haluaa rahojaan etelän lomailuun sijoittaa. Joten vaihtoehtoja ei paljoakaan ole..


Eilinen lampaiden hoito sujui mallikkaasti, Erkillä ei minkäänlaista tarvetta höntöilyyn. Kovasti minua on aloittelijan tyhmyys puskemisen provosoimisen suhteen on harmittanut. Nyt sitten maksetaan sitä hintaa.
Täytyy vain uskoa, että jos itse on sille sen puskemisen opettanut, niin Erkin älykkyys riittäisi myös siitä poisoppimiseen..

Rakkauden puskujaan se pystyy hallitsemaan, se osaa tulla kylki edellä vierelle rapsutukseen. Ja työntää silloin itseään tykö aivan hellyyttävästi ja rakastettavasti

Mutta silloin kun sillä on tarve isotella, sen silmistä näkee että nyt katsotaan kuka on kuka ja sen on vaikea hallita tuuppimista.

Niistäkin kyllä selviän, mutta ihan yli ymmärrykseni menee ne kerrat, jolloin se osaa huomata etten katso sitä ja isku tulee salakavalasti takaa, yllättäen.. Ja ne puskut onnnistuessaan on niitä kipeimpiä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen mielissäni kommentistasi.
Kiitos ja tulethan taas takaisinkin ;)