sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Ekaa kertaa

Pikkasen hakusessa mokoma puuha, mutta olisi niin kiva laittaa muistiin moniakin asioita, joita kevät ehkä tuo tullessaan. KEVÄÄN ODOTUS SUORASTAAN KOSKEE SIELUA!
Odotan niin saareen pääsyä, ensimmäisiä lokin huutoja ja jopa haravointia raa´assa tuulessa. Kevällä unelmilla on siivet, puhutaan tulevista veneretkistä, aurinkoisista päivistä, kasvihuoneesta, grillaushetkistä.. Yhdessäolosta.. Kaikki on niin mahdollista :)

Tänään istuttelin siemeniä multaan, paprikaa ja piispankukkaa jopa hunajamelonia vaikka sen kasvu edellytykset ovat kuulemma surkeat. Hinta oli ainakin hapan, 8.80 /pss.. Mutta jotkut haaveet ovat kalliimpia kuin toiset ;)

Suurin kesän unelmani on oma karitsa,, Tai no Lyylin karitsa ... En tiedä edes onko Lyyli tiineenä mutta toiveeni aiheuttaa minulle tunteen tulevasta perheenlisäyksestä. Ja kai neljästi synnyttäneellä naisella on vaistot tallella. Niihin täytyy salaa uskoa. Tänään taas tarkistin Lyylin tissit, pienet n. 3cm nännit vatsan alta löytyi, ei mainittavaa turvotusta.. Mutta masu on kyllä pullukka, ei pelkästään paksusta villasta johtuvaa pullukoitumista. Uloste on hyvälaatuista, ettei pullukoituminen voi vatsavaivoistakaan johtua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen mielissäni kommentistasi.
Kiitos ja tulethan taas takaisinkin ;)